Primește Gratuit Tutoriale Solidworks în format VIDEO.

Primește cele mai proaspete tutoriale Video Solidworks direct în căsuța ta de e-mail.

Tutoriale solidworks gratis

Primește cele mai proaspete tutoriale Video Solidworks direct în căsuța ta de e-mail.

Bine ai venit!

Ai nevoie de tutoriale video actualizate pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în utilizarea programului SolidWorks? Sunt chiar aici!

Primește cele mai proaspete tutoriale video SolidWorks direct în căsuța ta de e-mail, fără a fi nevoie să cauți sau să aștepți.

Și mai e ceva! Îți ofer un bonus special instant – acces direct de a descărca indicatoare pentru desene tehnice după GOST formatul A1, A2, A3, A4, cu extensia .dwg și indicatoare pentru desene tehnice cu extensia .slddrw pentru SolidWorks după GOST formatul A1, A2, A3, A4, A5.

Fii pregătit să îți îmbunătățești abilitățile în SolidWorks și să economisești timp și efort cu tutoriale video de calitate și acces direct la indicatoare pentru desene tehnice!

Comandă acum și primește toate aceste beneficii într-un singur loc.

P. S.  Doar apasă pe imagine.

P. S. – POWERFUL STATEMENT – Declară Convins că dorești aceste produse informaționale.

7 gânduri despre „Primește Gratuit Tutoriale Solidworks în format VIDEO.

  1. Felicitari! Foarte interesante si utile tutorialele. Apreciez efortul depus dar si dorinta de a le impartasi. Am urmarit mare parte din ele si am realizat cateva piese, dar am intampinat o problema careia nu-i gasesc rezolvarea. Am desenat o schita dreptunghiulara si am extrudat-o. Pe una dintre fete vreau sa apara o imagine pe care sa o extrudez, asa ca am ales planul si am importat o imagine .dxf din care s-a realizat alta schita. Problema este ca imaginea importata (noua schita) este vizibila si pe partea cealalta a piesei, pe spate, lucru pe care nu-l doresc. Cum sa procedez pentru a apare doar pe o fata?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.