Utilizează Autocad gratis pentru Ubuntu Linux, iPhone, iPad, Android, Mac, Windows.

Susțin o campania de promovare a software liber „Alege Software Liber”  deoarece fiecare calculator are nevoie de un sistem de operare  fără de sistemul de operare este o adunătură de plastic și metal. Sistemele de operare ca și oricare alt program poate fi obținut prin cumpărare, descărcare legală sau piratat. Una din soluțiile pe care le poți folosi ca sistem de operare se numește GNU/Linux, acesta este oferit cu 100% reducere – adică absolut gratis și oferă la moment toate funcționalități-le care are nevoie un utilizator clasic dar este de viitor cu perspective mari vei vedea în video unde arăt cum se utilizează Autocad gratis pe o platformă Linux Ubuntu. Și de aceea am hotărât să caut alternative pentru doritorii de a face cunoștință cu aplicațiile de ultimă oră din domeniul CAD care să poată fi utilizate pe calculatoarele personale dar într-un final am găsit AutocadWS că se poate de utilizat și pe alte dispozitive cum sunt Smartphone-urile și mai nou tabletele care rulează Android de la 2.3 până la 4.04 deasemenea și Mac OS. Despre ce este vorba vezi în videoul de mai jos, pentru o vizionare mai clară și curată schimbați calitatea video din obțiuni.

În video de mai jos este arătat utilizarea pe alte gadgeturi mobile AutocadWS.

Reclame

2 Responses to Utilizează Autocad gratis pentru Ubuntu Linux, iPhone, iPad, Android, Mac, Windows.

 1. sserbanro says:

  O întrebare:
  Cât de „gratuit” este acest program?
  Din câte ştiu eu, AutoDesk AutoCAD costă minimum 2.500 USD. LucidChart, începe de la circa 4 USD/lună şi ajunge le peste 100 USD!!
  AutoCAD WS, cât costă DUPĂ PERIOADA DE TRIAL?
  Ai uitat să prezinţi CORECT toate informaţiile critice!

  Apreciază

  • Până acum 20.07.2012 acest serviciu este 100% gratuit, opțiunile oferite de această aplicație sunt pentru anumit segment de utilizatori exemplu – studenți, profesori, începători și pentru utilizare temporară, dar dacă să ne referim la companiile care ocupația de bază este legată de proiectare, și realizări continue de proiecte atunci această opțiune este ca de umplutură să spun așa. Marele dezavantaj cel reprezintă această aplicație și care trag atenția utilizatorii avansați este desigur securitatea informației lor adică: de a furniza end-to-end (de la-pînă la) de securitate şi end-to-end confidenţialitate. Ei spun că datele sunt salvate pe serverul Amazon S3 declarate cu standarde de audit înalte.
   Dacă îmi pun întrebarea „la cât de gratuit va mai fi în continuare?” – atunci aceasta va rămâne dictată de ei și de strategia lor de marketing.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: